DAF High Performance XG+
| 13:44 | Arjan Olsthoorn

DAF High Performance XG+

Met trots presenteert DAF dealer Bakker Bedrijfswagens de nieuwste DAF High Performance FTG XG+. Deze ‘special edition’ van de XG+ is gemaakt met passie, aandacht en innovatie en straalt kwaliteit, meesterschap en vrijheid uit, aldus de dealer. De in oplage gelimiteerde truck is alleen verkrijgbaar bij Bakker Bedrijfswagens.

De dealer is het originele ontwerp van de XG+ trouw gebleven. Met subtiele aanpassingen is een stoere en cleane look gecreëerd. De truck is gespoten in Racing Green Metallic, met een unieke toevoeging wat zorgt voor een heldere en diepere kleur met nóg meer glans. De kleur verwijst naar het originele British Racing Green. Goudkleurige details maken deze High Performance af.

De High Performance, nu in 6×2 uitvoering, heeft 530pk en is voorzien van een luchtgeveerde vooras, wat bij de nieuwe generatie FTG nu ook een mogelijkheid is. Daarnaast zijn alle mogelijke opties die te verkrijgen zijn af-fabriek, geselecteerd om de naam High Performance eer aan te doen.

Alles aangevinkt

Zo is deze unieke truck uitgevoerd met het uitgebreide Executive pakket, Climate pack, DAF Digital Vision System, DAF hoekzicht en Xtra Leather Air (draaibare) stoelen. Het DAF relax bed is verstelbaar met topper. Tevens is de truck voorzien van Exclusive LED interieur verlichting, geïntegreerde standairco en het Exclusive DAF infotainmentsysteem met Exclusive speakers. De brandstoftanks zijn 905 liter groot.

“Naast het leveren van kwaliteit en service, staat veiligheid bij Bakker Bedrijfswagens hoog in het vaandel. Het motto ‘Better Light – Work Safer’ van onze verlichtingspartner Tralert sluit hier naadloos op aan. De High Performance is voorzien van een LED Skybar in de zonneklep, opstapwerklampen en aan de achterkant zijn twee ledlampen gemonteerd met een verlichtingsdekking van 120 graden. Solar Guard Exclusive Truck Parts heeft de zonneklep, onderbumper en spatschermverbreders geleverd. Veap Shield United de sideskirts, strings en een handige Step Extender. Deze verruimt de bovenste opstaptrede zodat de speciale Bakker High Performance klompen goed kunnen worden opgeborgen,” laat de bedrijfswagendealer weten.

De High Performance XG+ is opgebouwd door Bakker Bedrijfswagens, onze vestiging Schadeherstel in Hoogeveen heeft alle spuitwerkzaamheden verzorgd.

XG+

DAF dashboard

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie