leven op wielen
| 08:25 | Arjan Olsthoorn

Chauffeurs maken video over rit naar Frankrijk ten tijde van coronacrisis

Als zelfs veel binnengrenzen in Europa dicht zijn weet je dat we in een zware crisis zijn beland. De wereld is in de greep van het coronavirus. Het internationaal transport gaat ‘gewoon’ door. Zo goed en zo kwaad als het kan.

Chauffeur en vlogger Sebastian Hoefs geeft in zijn laatste video een interessant inkijkje hoe een rit naar Frankrijk ten tijden van het coronavirus en een lockdown verloopt. Bekijk de video hieronder.

In de video, van het YouTube-kanaal Leven op Wielen, zie je chauffeurs Sebastian Hoefs, Jeroen Brouwers en Werner Wevers. Zij rijden alle drie voor transportbedrijf A. den Hartog Transport Langerak B.V. uit Zevenbergschen Hoek. De mannen rijden voornamelijk stukgoed op Frankrijk en Italië met meerdere laad- en losadressen.

YouTube-kanaal
Het YouTube-kanaal dat Sebastian startte heet Leven op Wielen en is begonnen als een uit de hand gelopen hobby. Sebastian: “Ik ben begonnen met mijn ritten te filmen om alles wat ik onderweg meemaak te laten zien. Dit doe ik voor chauffeurs of mensen die het chauffeursleven interessant vinden, maar ook zeker voor mensen die helemaal niks met transport hebben.”

leven op wielen

De truck waarmee Sebastian Hoefs dagelijks onderweg is.

6 Reacties
  1. Ik vind dat jullie onderkent zijn, want jullie zorgen wel dat de winkels elke dag weer vol liggen. ik heb diep respect voor jullie chauffeurs, men heeft geen idee waar jullie tegen aanlopen. men heeft het over de noodzakelijke beroepen, maar de chauffeurs vallen eigenlijk buiten de boot .
    Ik heb diep respect voor jullie en heel erg bedankt voor jullie en je collega’s

  2. hallo chauffeur
    ik heb een petje af voor jullie werk ik ben zelf jaren lang chauffeur geweest maar helaas mag ik niet meer rijden maar de mensen vergeten dat jullie/wij als chauffeurs het binnen brengen allemaal
    hopelijk is het allemaal snel over en voorbij zeg ook voor jullie chauffeurs

  3. Het wordt er niet makkelijker op en je wordt behandeld alsof je besmet bent. Is een geweldig beroep maar de charme is er van af. Ik snap het aan de ene kant wel maar menselijker wijs niet. Jullie zijn ver van huis en je hebt het altijd goed gehad en nu wordt je in een keer aan de kant geschoven. Ik ben nu 70 en heb het 40 jaar gedaan met liefde en plezier maar nu ga je eigenlijk met tegenzin naar je werk. Denk veel aan jullie op de weg. Wens jullie heel veel sterkte toe .💞.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie