Actros 1842 voor L.A. Verkleij Papekop
| 16:41 | Korneel Luth

Actros 1842 voor L.A. Verkleij Papekop

Transportbedrijf L.A. Verkleij heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 LS-trekker in gebruik genomen.

L.A. Verkleij uit Papekop zet de trekker in voor het transport van zeecontainers en bij tanktransporten. De keuze volgde op een succesvolle Fuel Duel demo-test enkele maanden geleden met de Actros PowerBooster.

Alfred Verkleij: “We zijn al bekend met de vorige generatie Actros trucks, maar het nieuwste model zat nog niet in onze vloot. Daarom wilden de nieuwste generatie eerst testen”.

Actros 1842 LS BigSpace

Die Fuel Duel-test verliep uitstekend. Vervolgens viel de keuze op een Actros 1842 LS met BigSpace-cabine. De trekker is inclusief FleetBoard en met een onderhoudscontract van financier CharterWay geleverd door Mercedes-Benz dealer Rogam. De Actros is compleet uitgevoerd met afstandsregeling, Active Brake Assist 3, spoorassistent en Predictive Powertrain Control (PPC). De truck is tevens ADR-geregistreerd.

Transportbedrijf L.A. Verkleij uit Papenkop bestaat al sinds 1901. Het familiebedrijf verzorgt internationaal en nationaal vervoer van losgestorte ladingen, zeecontainers, tanktransporten en zwaartransport. Het wagenpark bestaat uit 17 trekkende eenheden, waarvan aer cht geleverd zijn door Rogam. Verkleij heeft 25 medewerkers in dienst.

Truckstar reed eerder dit jaar naar Zwitserland met een Fuel Duel Power Booster-Actros voor Dimetra uit Scherpenzeel. Klik hier voor meer foto’s bij dit ritverslag uit Truckstar nummer 05/2016.


Klik hier voor alle Mercedes-Benz-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie