Mack & Speciaal Transportdag
| 09:36 | Arjan Olsthoorn

41ste editie Mack en Speciaal Transportdag verplaatst naar 2021

De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag gaat dit jaar niet door vanwege de coronacrisis. De 41ste editie zou op zondag 11 oktober plaatsvinden op het Borchland-terrein in Amsterdam Zuid-Oost.

Willem Kuiper, organisator van het evenement: “Na een zorgvuldige afweging is in gezamenlijk overleg met de sponsoren Truckstar, Mammoet, Liebherr, IMC Models en Nooteboom Trailers het besluit genomen om het evenement voor dit jaar niet door te laten gaan. Op dit moment heeft de overheid besloten dat alle evenementen tot 1 september geen doorgang vinden. De kans dat een grootschalig publieksevenement zoals de Truckstar Mack & Speciaal Transportdag in oktober zal kunnen plaatsvinden achten wij niet reëel. Ook het nieuwe protocol waaraan evenementen en beurzen moeten voldoen in verband met het coronavirus achten wij voor de Mack & Speciaal Transportdag in de huidige vorm onuitvoerbaar. Wij vinden het onvoorstelbaar jammer dat wij alle fans van Macks, kranen en speciaaltransport moeten teleurstellen. Echter is de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten, leveranciers, deelnemers, crew en vrijwilligers is onze grootste prioriteit.”

De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag geldt als één van de grootste evenementen voor trucks, kranen en speciaaltransport in Europa en trekt jaarlijks zo’n 10.000 bezoekers. Dit jaar zou het voor de laatste keer op het Borchland-terrein worden georganiseerd. De volgende editie zal eind september of begin oktober 2021 plaatsvinden op de nieuwe locatie. Waar dit zal zijn wordt in de loop van volgend jaar bekend gemaakt.

Mack & Speciaal Transportdag

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie