De Kreek
| 14:30 | Arjan Olsthoorn

3-assige vlakke oplegger van Broshuis voor De Kreek Transport

De Kreek Transport uit Ridderkerk is gespecialiseerd in (zwaar) kraanwerk en bijbehorend transport. Recent heeft De Kreek een Broshuis 3-assige vlakke oplegger in gebruik genomen.

Deze oplegger is speciaal op maat is gemaakt voor achter de 3-assige Volvo met 53 tm Palfinger. Voor het vervoeren van grote hoeveelheden los en/of lang materiaal is een vlakke oplegger veel efficiënter dan een semi dieplader. Daarom ontstond bij het specialistisch transportbedrijf ook de behoefte om de nieuwe kraantrekker te combineren met een uitschuifbare vlakke oplegger binnen de 16,5 meter combinatie lengte.

Lees ook: De Kreek kiest Scania R450 8×2 als platformtruck

“Broshuis dacht met ons mee en liet aan de hand van een tekening van onze kraantrekker zien, dat de trailer perfect aangekoppeld kan worden met voldoende vrijloop en ideale aslastverdeling,” vertelt Marco de Kreek, eigenaar van het gelijknamige bedrijf. “Met deze nieuwe uitschuifbare vlakke oplegger kunnen wij onze klanten in bouwmaterialen verhuur (steigers, compressoren, aggregaten etc.), petrochemie en scheepvaart (zoals fenders) uitstekend bedienen.”

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie