overveld
| 09:47 | Arjan Olsthoorn

20ste Volvo afgeleverd aan Van Overveld

De trucks van Transport van Overveld zijn opvallende verschijningen en de vloot groeit hard. Onlangs overhandigde de volgende generatie van Van Overveld de sleutels van de nieuwe model Volvo FH aan chauffeur Michel. Zijn nieuwe truck is geleverd door Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus en stond er strak bij dankzij Hermans uit Etten-Leur.

 Deze Volvo FH is een van de eersten van het nieuwe model en is de laatste uit de serie van 20 FH’s die de afgelopen tijd zijn geleverd aan het transportbedrijf. Ook de volgende generatie Van Overveld was aanwezig bij deze bijzondere aflevering. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!

Zuinige Volvo FH I-Save

Als kers op de taart hebben Gert en Elma van Overveld nog eens 20 Volvo’s FH I-Save besteld vanwege het lage brandstofverbruik. Het verbruik van deze trucks is laag door de zuinige Turbo Compound-motor en brandstofverbruik-opvolging door Bluekens Truck en Bus.

Familiebedrijf

Transport van Overveld is opgericht op 1 juli 1988 door Gert en Elma van Overveld. Dat het nog steeds een echt familiebedrijf is, is duidelijk te zien omdat ook beide dochters werkzaam zijn binnen het bedrijf. Inmiddels staan meer dan 150 medewerkers klaar voor de klant. Van Overveld bouwt niet alleen stevig aan de vloot, dit jaar openden ze ook een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur, direct gelegen aan de A58. Het pand heeft een bedrijfshal van maar liefst 5.500 m2, voor op-/overslag van 3250 pallets, met 14 docks.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie