Hoyer
| 10:33 | Arjan Olsthoorn

165 DAF XG trekkers voor Hoyer

Hoyer vernieuwt haar vloot met 165 DAF XG 480 4×2 trekkers. De trucks, die de komende maanden worden geleverd, worden ingezet in heel Europa. Alle voertuigen zijn voorzien van DAF’s nieuwste, uitgebreide pakket Advanced Driver Assistant Systems (ADAS).

Hoyer werd opgericht in 1946 in Hamburg en is uitgegroeid tot grote logistieke dienstverlener voor vloeibare producten. De onderneming is actief op alle continenten en biedt oplossingen op maat voor klanten in verschillende sectoren, waaronder gas, voedsel, minerale olie en chemie. Hoyer heeft kantoren in meer dan 100 landen. Voor wegtransport vertrouwt het op een vloot van meer dan 1.200 trucks, met een sterke vertegenwoordiging van DAF. Bovendien heeft de onderneming meer dan 1.700 opleggers.

HVO

De nieuwe trekkers worden gestationeerd in Duitsland, Nederland en Polen en ingezet in heel Europa. Rudolf Schumacher, hoofd Fleet Management Road voor Europe Domestic van de Hoyer Group, is opgetogen dat een deel van de vloot vervangen wordt door de meermaals bekroonde DAF XG. “Deze trucks zijn voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen en bieden onze chauffeurs ook een luxe en comfortabele ervaring. Het feit dat de voertuigen kunnen rijden op HVO, sluit aan bij onze ambitie om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Dankzij onze nieuwe DAF-trucks kunnen we op de best mogelijke Hoyer-manier onze klanten uitzonderlijke service bieden.”

Lees ook: Ginaf introduceert DAF XD/XF FAD-N 10X4

“DAF is al vele jaren een voorkeursleverancier van Hoyer. We zijn vereerd dat deze transporteur onze DAF XG-serie heeft gekozen om hun klanten tijdige leveringen te garanderen,” aldus Bart Bosmans, Directeur Marketing & Sales en Lid van Raad van Bestuur van DAF Trucks. “Wij bieden de meest efficiënte, veilige en comfortabele trucks op de markt. Bovendien zetten we ons in om de allerbeste klantenservice te leveren. Dat Hoyer dit erkent, doet ons deugd.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie