*

Adverteren

Adverteren

Truckstar is hét chauffeursblad van Nederland. Het wordt gelezen door een grote en trouwe groep van chauffeurs, hun families en andere transportliefhebbers in Nederland en België. Hiertussen bevinden zich veel bedrijfsbeslissers en eigenrijders.

Voor informatie over adverteren en tarieven kunt u contact opnemen met onze account manager. Hij is bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)6 452 100 63 of per e-mail adres op jasper@truckstar.nl.


cover truckstar 10Adverteren Magazine

Elke vier weken komt een nieuwe Truckstar uit, met een unieke mix van ritverslagen, reportages, nieuws, rijtesten, goede fotografie en boeiende verhalen. In het wegtransport heeft Truckstar een naamsbekendheid van bijna honderd procent.


Zwaar & Speciaal Transport Special 2013Adverteren Specials

Truckstar geeft elk jaar twee prachtige, apart gedrukte specials uit. De special over zwaar en speciaal transport geeft een schitterend overzicht van het zware en overmaatse hijs- en transportwerk. De special over speciale voertuigen geeft een overzicht van niet alledaagse trucks die speciaal gebouwd zijn voor specifiek werk. De specials liggen twee maanden in de schappen.


Adverteren Adverteren Online

Naast het blad heeft Truckstar een toonaangevende website. Met rond de 66.000 unieke bezoekers per maand en 505.000 pageviews is Truckstar.nl is een prachtig platform om op te adverteren. De website is iedere dag up-to-date met transportnieuws, foto’s en bijzonder veel truck-informatie.


Truckstar Festival 2015 vrijdagAdverteren Festival

Het Truckstar Festival is Europa’s grootste transportfeest. Ieder jaar nemen tientallen bedrijven deel aan het Truckstar Festival in de vorm van verkoop- en informatiestands, advertenties in de Festival Special en bijvoorbeeld het sponsoren van activiteiten tijdens het festival.