| 15:47 | Jasper Egberts

XF 480 voor Mellink Transport

Vandaag is deze DAF FT XF 480 Super Space Cab afgeleverd aan Wim en Esther van Mellink Transport te Eibergen. Wim is een echte DAF rijder. Al bijna 25 jaar rijdt hij voor zichzelf en al 25 jaar met, jawel je raadt het al, een DAF. Dat de nieuwe trekker dus ook weer een DAF moest worden, dat stond bij Wim vast. En dan ook graag bij zijn favoriete garage: de DAF-dealer in Winterswijk.

De DAF is meer dan rijkelijk uitgerust. Comfort speelt in dit geval een belangrijke rol. Zodoende ook een lucht geveerde cabine, lucht geveerde vooras en luxe chauffeurs- en bijrijdersstoel. Wim wil graag mee met de toekomst. Alles wat een bijdrage kan leveren aan de verkeersveiligheid werd serieus overwogen. Een 270 graden camerasysteem is aangeschaft om zijn dode hoek te verkleinen en ook de LED verlichting rondom draagt bij aan de verkeersveiligheid.

Wim rijdt al geruime tijd met een bulkoplegger rond, gewicht speelt dan een belangrijke rol. Zodoende dat er ook gekozen is voor Alcoa Dura Bright velgen. Voor elke kilogram die bespaart kan worden, kan meer worden geladen en brengt dus ook meer op. Al met al is dit een zeer weloverwogen investering geworden. Zoals Wim zelf zegt; ik zoek niet iemand die wat wil verkopen, maar ik zoek iemand die advies kan geven. Bakker Bedrijfswagens uit Winterswijk heeft deze rol ingevuld voor Wim en Esther.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie