*

| 20:50 | Freek Mulder

Word jij de nieuwe ster van Asfalt Cowboys?

De bekende Discovery Channel serie Asfalt Cowboys krijgt een internationaal vervolg. Kon je in de afgelopen seizoenen o.a. genieten van Andreas Schubert in zijn bekende zwart/rode Scania R620. Het komende seizoen zullen naast Duitse ook Italiaanse en Nederlandse chauffeurs tijdens hun werk van dichtbij worden gevolgd.

Asfalt Cowboys laat mannen en vrouwen tijdens hun werk zien. Wat komen ze tegen onderweg, wat maakt het beroep zo te gek, wat laten ze er allemaal voor en waar lopen ze tegenaan? Dit zijn de vragen die de makers, met dit informatieve programma, proberen te beantwoorden

Meld je nu aan!

Ben jij een Nederlandse chauffeur en rijd jij regelmatig op of door Duitsland of Italië? Heb je passie voor je vak en kun je er ook nog bevlogen over praten? Zit je vol goede verhalen en wil je graag de rest van de wereld laten zien wat het chauffeursleven inhoudt? Dan zoeken ze jou!

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een korte motivatie naar dommelen@hotmail.com

De mensen van de productiemaatschappij Zodiak Nederland nemen dan contact met je op en wellicht ben jij volgend jaar een heuse TV-ster.

 

 

 

 

 

2 Reacties
  1. Hoi ik ben Linda 41, rijd sinds m’n 18e en sinds 4 ben ik in bezit van m’n eigen trekker Scania V8 520. Momenteel rij ik veel zuid Duitslands Zwitserland. Ik ben 10jr getrouwd en 14 jr samen, geen kinderen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie