Wikken en wegen
| 14:10 | Truckstar Redactie

Wikken en wegen

Op dit moment worden de laatste deelnemers van de Mooiste Truckverkiezing beoordeeld door de professionele jury.

Een zware klus, want alle deelnemers hebben stuk voor stuk hun stinkende best gedaan om hun truck in concoursstaat te brengen.

Neem Arjan van den Heuvel. Hij rijdt met een DAF XF95.430 die er al een flinke boodschap op heeft zitten in het stenentransport. Toch ziet de truck eruit om door een ringetje te halen. “Ik heb deze truck niet nieuw gekregen, maar ik heb er wel alles aan gedaan om er een paradepaardje van te maken. De kraan bijvoorbeeld, die was eerst wit met rood, maar ik heb hem eigenhandig in de kleuren van de auto gespoten.

Met recht een strakke vrachtwagen. Maar of hij in de prijzen zal vallen durft Arjan niet te zeggen. Aan de poetsdrift en de zorg voor zijn auto zal het in ieder geval niet liggen.

Wikken en wegen
Arjan van den Heuvel op vrijdagavond.

Dat beaamt ook jurylid en Truckstar-redacteur Niels Jansen: “Iedereen heeft ontzettend veel werk in de auto’s gestoken. Het verschil tussen een eerste, tweede of derde plek komt echt op details aan.”

Over eventuele kanshebbers wil Niels echter niets kwijt. Daarvoor moeten we echt nog even wachten tot morgen. Om 11.30 zullen we het weten!

Inmiddels beschikken we ook over een video over de Mooiste Truckverkiezing:

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie