Westdijk Pultrum
| 10:01 | Arjan Olsthoorn

Westdijk en Pultrum bundelen hun krachten

Twee familiebedrijven hebben elkaar gevonden voor een intensieve samenwerking. Westdijk uit Alphen aan den Rijn en Pultrum uit Rijssen bundelen hun krachten en kennis van transport in de breedste zin van het woord. Dat hebben beide bedrijven zaterdag bekendgemaakt.

Beide bedrijven blijven vanaf 1 oktober elk actief onder de eigen naam en ieder met de eigen activiteiten. Maar door de krachten te bundelen ontstaat een breder pallet aan transport- en logistieke diensten variërend van het transport van een pallet tot extreem transport en complete logistieke projecten.

Pultrum is een veelzijdige logistieke dienstverlener die is ontstaan in 1963. Het bedrijf heeft  jarenlange ervaring in nationaal en internationaal transport, exceptioneel transport en bouwlogistiek. Westdijk is opgericht in de vroege jaren zeventig door de broers Teun, Tom en Nico. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in zwaar- en speciaal transport. Vandaag de dag beschikt het bedrijf over een moderne vloot van 75 trucks en 150 trailers voor speciaal en zwaartransport.

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie