wesseling
| 10:57 | Arjan Olsthoorn

Wesseling bestelt nieuwe Volvo’s FM en FL

Wesseling Logistics & Warehousing uit Sassenheim heeft onlangs nieuwe Volvo’s FM aangeschaft. Naast FM-trekkers 4×2 en bakwagens 6×2 in Globetrotter-uitvoering bestelde Wesseling ook Volvo FL-bakwagens. De voertuigen worden ingezet in de regionale en stedelijke distributie en met name voor ‘dedicated’ transport. Volvo Group Truck Center uit Rijnsburg zal de trucks in het voorjaar van 2021 leveren.

De trucks voor het transportbedrijf zijn voornamelijk FM-trekkers 4×2 met 380 pk-motor en een aantal bakwagens 6×2 met een 430 pk-motor. Allemaal in Globetrotter-uitvoering. De Volvo’s FL worden geleverd in 16-tons uitvoering met ergonomische dagcabine en 250 pk-motor met I-Sync versnellingsbak.

De voertuigen worden ingezet in de regionale en stedelijke distributie en bij klanten van Wesseling Logistics die dedicated transport vragen. “Zij  kunnen daarmee beschikken over ‘eigen vrachtwagens’ die het bedrijfsimago versterken zonder de lasten van het beheer ervan; dat gedeelte pakken wij op”, aldus Marcel Wesseling, Algemeen Directeur bij Wesseling Logistics. De uitstekende ervaringen met eerder geleverde voertuigen en de goede samenwerking met het aftersales-team van Volvo Group Truck Center B.V. in Rijnsburg gaven de doorslag om wederom voor levering van de nieuwe Volvo-trucks te kiezen. De nieuwe Volvo’s worden in het voorjaar van 2021 geleverd

Al 72 jaar partners

Wesseling Logistics & Warehousing is een modern, middelgroot familiebedrijf met bijna honderdvijftien jaar ervaring. Het familiebedrijf en Volvo Trucks werken al meer dan 72 jaar samen als businesspartners. De kernwaarden van beide bedrijven komen overeen. “Bovendien sluit het innovatieve karakter van Volvo Trucks perfect aan bij onze transportbehoefte en onze medewerkers die dag en nacht onderweg zijn om de beste prestaties neer te zetten voor de onderneming”, besluit Wesseling.

wesseling

Van links naar rechts; Wilfred van Wattum (Commercieel Directeur) Sander Voogt (Accountmanger Volvo Group Truck Center) Marcel Wesseling (Algemeen Directeur).

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie