Weeda Scania R500 Mooiste Truck van Nederland
| 12:55 | Truckstar Redactie

Weeda Scania R500 Mooiste Truck van Nederland

De Scania R500 van Weeda is de Mooiste Truck van Nederland 2013!

De bekendmaking vond plaats op het Truckstar Festival 2013 op het rechte stuk van het TT Circuit voor de grote tribune.

Mooiste Truck van Nederland 2013

Weeda in zijn beste vorm

De vakjury had een kort en duidelijk oordeel over de auto van chauffeur Bart Sluijs: “Dit is Weeda in zijn beste vorm. De auto is stoer en tot in detail is hij gewoon af. Het thema ‘Sons of Anarchy’ is schitterend mooi uitgewerkt. Verder glimt alles aan de truck, tot en met de twist-locks op de oplegger!”

 

Tweede prijs Scania T580 Verbeek

De tweede prijs ging naar de losse Scania-trekker T580 van de firma Verbeek. “Wat moet je daar nog van zeggen. Een mooiere trekker kun je je bijna niet voorstellen”, aldus de vakjury. “Zo’n torpedo is al indrukwekkend, helemaal met de extra lange cabine en de prachtige kleuren en opbouw.”

Mooiste Truck van Nederland 2013

Derde prijs Scania T143 Maurits Haasnoot

De derde prijs is voor de Scania T143 van Maurits Haasnoot. De jury zegt hierover: “Nog steeds een topauto met een unieke uitstraling en een prachtige V8 brom.. hij maakt niet zoveel kilometers maar mooi is mooi. Zo is er geen tweede in Nederland.”

Mooiste Truck van Nederland 2013

Mooiste Truck van Nederland 2013

Mooiste Truck van Nederland 2013

15 Reacties
  1. ik vind het wel jammer dat het altijd dezelfde bedrijven zijn die in de finale staan….. hoevaak heeft S. Verbeek nou al n de finale gestaan, ‘k weet ’t zijn mooie wagens maar geef andere wagens ook eens een kans!!

  2. het is nou eenmaal een feite de scania is bij veel chauffeurs een populaire auto ik rijd nu nog volvo maar kan al niet wachten om over 4 weken eindelijk weer een scania te rijden sorry jongens scania rules iedereen de groetjes uut bork

  3. Het zijn idd geen verrassingen meer elk jaar. Mooie auto’s, daar niet van. Maar denk dat volgend jaar weer een scania wint, blijkbaar telt t uitlaadgeluid ook mee. ??.

  4. weer een scania ,?!?!? wordt een beetje afgezaagd , Dit is niet meer de mooiste truckverkiezing maar de mooiste scania verkiezing aan het worden . Denk persoonlijk dat de grootste fout in de voorselectie zit .. Als volgend jaar weer zoveel scania’s door de voorselectie komen terwijl zowel volvo/daf/renault met nieuwe modellen zijn gekomen is het overduidelijk dat heel deze verkiezing een zeepbel is

  5. Mooie auto’s, maar het begint erop te lijken, dat je met een ander merk geen schijn van kans maakt om de prijs te winnen……. jammer. Ik rij zelf ook scania, daar ligt het niet aan.Maar truckstar is naar mijn mening te scania-minded

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie