Was jij deze chauffeur?
| 10:43 | Korneel Luth

Was jij deze chauffeur?

De Politie in Brabant is op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die op 11 november een slachtoffer van een steekpartij heeft gezien en ontweken.

De chauffeur reed op 11 november tussen middernacht en 2:45 uur met zijn truck langs het kanaal tussen Helmond en Aarle-Rixtel.

Daar was het slachtoffer van de steekpartij, een 47-jarige man uit Helmond, zojuist het kanaal over gezwommen om aan zijn belagers aan de andere kant van het kanaal te ontkomen.

Chauffeur vertrouwde het mogelijk niet

Het slachtoffer had daarbij het mes dat de daders gebruikten van hen weten te ontfutselen en zwaaide naar de chauffeur. Mogelijk heeft de chauffeur vanwege het mes de situatie niet vertrouwd.

De chauffeur claxonneerde, remde en seinde met groot licht, alvorens het slachtoffer te ontwijken en door te rijden.

Ben jij deze chauffeur

De Politie Eenheid Oost-Brabant wil graag in contact komen met deze chauffeur. Eerdere oproepen via persberichten en de Facebook-pagina van de politie Helmond, hebben geen resultaat opgeleverd.

Ben jij de chauffeur die het slachtoffer in de nacht van 11 november tegenkwam? Of weet jij wie dit is geweest? Neem contact op met de politie op telefoonnummer: 0900-8844. Je kunt ook anoniem bellen op nummer: 0800-7000.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie