'Vrachtwagenchauffeurs zijn monsters'
| 14:00 | Korneel Luth

‘Vrachtwagenchauffeurs zijn monsters’

Monsters, dat zijn wij volgens een boze automobilist. Gelukkig weet een politieagent wel beter, zo lezen we in zijn interessante blog.

Dat er onder automobilisten vooroordelen leven over chauffeurs, weten we allemaal. Dat sommige mensen leuke blogs schrijven, weten we ook. In het geval van politieagent Piet Kats komen deze twee zaken samen.

Agressieve automobilist overtuigd van onschuld

Zo omschrijft Kats een voorval waarbij een truck express een auto aangereden zou hebben, en de automobilist – tegen het agressieve aan – overtuigd is van zijn onschuld. Vrachtwagenchauffeurs zijn namelijk monsters.

Nu is het ook lullig om dwars voor de bumper van een truck hangend ruim honderd meter voortgeduwd te worden terwijl je in je autootje zit. Maar wiens schuld was het nou echt?

Met wat geduld, het nodige verkeersinzicht, een goeie getuige en kennis van trucks komt Kats er wel achter, en tekent hij dit op een droge en hartstikke leuke manier op. Oftewel, Kats kan ook nog eens goed schrijven; een aanrader voor iedere chauffeur om zijn verhaal te lezen.

Klik op deze link, en lees de hele anekdote zelf.

(Afbeelding: Peter Zadelaar)


Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie