VosLogistics neemt Gebroerders Joosten over
| 09:41 | Rik Werner

Vos Logistics lijft Gebroeders Joosten in

Vos Logistics uit Breukelen heeft de activiteiten van familiebedrijf Gebroeders Joosten Nederweert overgenomen.

De overname wordt door middel van een activa transactie uitgevoerd. Naast de overname van trekkers en trailers, zoals groot volume combi’s met wissellaadbakken, deels uitgerust met kooiapen, worden ook alle 25 werknemers in dienst genomen.

Bouwmaterialen

Gebroeders Joosten legde zich voornamelijk toe op distributie en transport van bouwmaterialen en opslag. Dat gebeurde binnen de landsgrenzen.

,,De overname van deze activiteiten sluit perfect aan op een toenemende vraag vanuit onze klanten en op ons dienstenportfolio: groot volume vervoer en distributie met behulp wissellaadbakken, waardoor processen bij onze klanten en afnemers van onze klanten ongestoord doorgang vinden’’, zegt Wim Roelofsen, business unit manager van Vos Logistics Breukelen. ,,De stabiele klantenbasis van Gebroeders Joosten komt deels overeen met die van Vos Logistics Breukelen waardoor we direct in staat zijn de dienstverlening verder te verbeteren.”

Directrice Mariëlle Joosten benadrukt dat met de overname van haar onderneming het opvolgingsvraagstuk is opgelost en de continuïteit gewarborgd.

Lees ook: Vos Logistics wil internationaal aan de slag met nieuwe LZV combitrains

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie