Volvo start grote Drivers' Fuel Challenge
| 11:09 | Korneel Luth

Volvo start grote Drivers’ Fuel Challenge

Volvo Trucks is een grote chauffeurscompetitie begonnen: de Drivers’ Fuel Challenge.

Voor deze grote chaufeurscompetitie is Volvo niet alleen op zoek naar de zuinigste chauffeur van Nederland, maar van de hele wereld!

En jij kunt meedoen als je een praktijktraining volgt bij Volvo Trucks Nederland in de periode van 1 februari tot en met 31 mei.

12 chauffeurs in Nederlandse semi-finale

In die periode selecteren ze bij Volvo iedere maand de drie beste chauffeurs voor een plaats in de semi-finale in Nederland, in totaal twaalf chauffeurs dus. De chauffeur die de semi-finale wint, gaat naar Zweden om te strijden tegen chauffeurs vanuit de hele wereld voor de titel: Zuinigste chauffeur ter wereld.

De finale wordt gehouden bij Volvo in Göteborg van 18 tot en met 20 september

Daarnaast heeft Volvo ook nog een zogeheten wildcard. Waarbij bedrijven of personen een chauffeur kunnen nomineren die uiteindelijk via loting een plek kan winnen voor de semi-finale in Nederland.

Voordeel voor je baas

Om je baas te overtuigen zit er ook een extra bonus voor hem of haar in. De wagenparkbeheerder of eigenaar van het bedrijf waar je voor werkt mag namelijk mee naar Zweden wanneer jij de semi-finale wint. Bovendien ontvangt jouw baas een Fuel coaching pakket om ook de andere chauffeurs te coachen in het zuinig rijden en zo kosten te besparen.

Wil jij meedoen met de Drivers’ Fuel Challenge, of meer weten? 

Download de flyer, of download de brochure.

Heb je daarnaast nog vragen, stel die direct aan Volvo Trucks Nederland via dit formulier.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie