Volvo FM 410 8x4 tridem voor Brauer
| 17:37 | Bert Mateboer

Volvo FM 410 8×4 tridem voor Brauer

Brauer Grondverzet en Transport, gevestigd in Belfeld, heeft een Volvo FM 8×4 tridem met gestuurde naloopas in gebruik genomen.

De truck is voorzien van een VDL haakarmsysteem en Atlas autolaadkraan, en is daarmee multifunctioneel inzetbaar. Het is niet de eerste nieuwe Volvo FM die het bedrijf in 2016 in gebruik neemt. Zo werd begin dit jaar eenzelfde Volvo FM 8×4 tridem met gestuurde naloopas afgeleverd en een Volvo FM 370 6×2 motorwagen met gestuurde naloopas.

Multifunctionaliteit is voor Brauer heel belangrijk. Zo vervoert het bedrijf losgestorte materialen, is het actief in containerverhuur en transporteert het afval en recyclingmaterialen. De nieuwe Volvo FM 8×4 tridem met gestuurde naloopas past perfect in het wagenpark. De truck is onder meer voorzien van Volvo I-Shift en Volvo Dynamic Steering. Dat laatste verhoogt het comfort voor de chauffeur enorm en maakt bovendien manoeuvreren veel makkelijker.

 Terberg Techniek in Baarlo heeft de opbouw verzorgd, waaronder een VDL 25-tons haakarmsysteem en een Atlas 206, 3E-A3 autolaadkraan. Af fabriek werd de Volvo al geleverd met de montageplaten ten behoeve van de kraan. De truck heeft een GVW van 37 ton.

Brauer Grondverzet en Transport BV is vooral actief in de regio Limburg, Oost-Brabant en Duitsland (NRW). Klanten zijn onder meer overheden, projectontwikkelaars en aannemers. De diensten die het bedrijf aanbiedt zijn grondwerk, laagbouw sloopwerkzaamheden en bestratingswerkzaamheden, maar ook de gladheidsbestrijding.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie