Volvo FL bakwagens voor Bribus
| 13:22 | Boudewijn Bos

Volvo FL bakwagens voor Bribus

Ter investering in duurzaamheid heeft keukenfabrikant Bribus B.V. onlangs negen nieuwe Volvo FL bakwagens aangeschaft.

Alle Volvo FL 4×2 bakwagens hebben een D8K-motor die 280 pk levert en een koppel heeft van 1.050 Nm. De Volvo Trucks rijden met Euro-6 motoren en dragen bij aan een schoner transport en een lagere belasting van het milieu. Precies dat wil directeur Bernhard ten Brinke bereiken. Het vermogen en het brandstofverbruik zijn vergelijkbaar met de Euro 5-modellen, echter is de uitstoot van deeltjes gehalveerd en de emissie van stikstofoxide met bijna 80% verlaagd.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Ten Brinke geeft aan dat ze bewust gekozen hebben voor de Volvo FL-trucks: “We hebben sinds 2007 een gelijkwaardige Volvo-truck in gebruik waardoor de keuze vrij snel was gemaakt. De FL bevalt prima en is ideaal voor het werk wat wij er mee doen. Daarnaast is de truck compact en makkelijk te manoeuvreren door de kleine draaicirkel en de geautomatiseerde I-Sync-versnellingsbak vergemakkelijkt het rijden in de stad.”

De lage instap en de extra zijruit in het portier aan de passagierzijde zorgen er voor dat de chauffeur extra veel zicht rondom heeft wat de veiligheid bevordert. “En omdat onze service betekent dat wij direct af fabriek leveren op locatie bij de klant zelf moeten onze chauffeurs op iedere locatie kunnen komen om de keukens af te kunnen leveren voor plaatsing.”

Volvo FL bakwagens voor Bribus
Bij Bribus Keukens gaan ze voor duurzaamheid. De FL bevalt daarin goed.

Bribus Keukens

Professioneel advies en kwaliteit staan hoog bij zowel Bribus Keukens als Paashuis Bedrijfswagens die de auto’s heeft geleverd. “Volvo Trucks sluit als merk naadloos aan bij de identiteit van Bribus Keukens. Wij leveren kwaliteit af en geven onze klanten persoonlijke aandacht van begin tot eind. Paashuis doet dit op een gelijkwaardige manier, waardoor ze ons versterken. En wij onderstrepen met de keuze voor Volvo Trucks en de duurzame Euro 6-motoren onze mileuvriendelijke bedrijfsvoering.”

Al meer dan 80 jaar is Bribus B.V. een bekende keukenfabrikant voor de zakelijke markt. Dit familiebedrijf produceert en levert hoogwaardige en duurzame inbouw- en projectkeukens. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ruime keuze en eigentijdse keukenontwerpen.

Volvo FL bakwagens voor Bribus
De lage instap en de extra zijruit in het portier aan de passagierzijde zorgen er voor dat de chauffeur extra veel zicht rondom heeft wat de veiligheid bevordert.

Volvo FL bakwagens voor Bribus
  

Foto: Een nieuwe Volvo FL van Bribus met afzetbak aan het dok.


Klik hier voor alle Volvo-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht


Meepraten? Schrijf hier jouw reactie