Volvo Dealer Locator voor smartphone
| 13:48 | Truckstar Redactie

Volvo Dealer Locator voor smartphone

Pech onderweg? Volvo biedt voor gebruikers van smartphones sinds kort een handige app die je de weg wijst naar de dichtstbijzijnde Volvo werkplaats.

De handige app wordt constant geupdatet zodat het volledige servicenetwerk van Volvo beschikbaar is. De app is verkrijgbaar voor iPhones en Android telefoons. 

De Volvo Trucks’ Dealer Locator App voor smartphones helpt klanten om informatie te vinden over de dichtstbijzijnde dealer of werkplaats. De App wordt constant geüpdatet zodat het volledige servicenetwerk van Volvo met meer dan 2.300 dealers en werkplaatsen inzichtelijk wordt en blijft. Naast de locatie van een servicpunt laat de app ook openingstijden, contactinormatie en een routebeschrijving zien. De App is nu beschikbaar voor iPhones en Android telefoons.

Gebruiksvriendelijk
“Dealer Locator is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Bij het tonen van de zoekresultaten waaronder de afstand tot de dealer of werkplaats, kan de chauffeur door één druk op de knop bellen of mailen”, verklaart Torbjörn Holmström van Volvo IT, die de App ontwikkelde.

Volvo Dealer Locator is te downloaden in de iTunes Appstore en via Android market.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie