Vijftien nieuwe DAF's voor Rutom Cargo
| 10:13 | Marco Bloem

Vijftien nieuwe DAF’s voor Rutom Cargo

XF 460 trekkers in normale en Low Deck uitvoering

Onlangs heeft RUTOM Cargo uit Lierop vijftien nieuwe DAF XF trekkers in gebruik genomen. De trucks zijn geleverd door Loven Trucks Helmond. De DAF’s zijn onderverdeeld in elf XF 460 FT Super Space Cab trekkers, met een tankcapaciteit van zo’n 1500 liter brandstof en 4 XF 460 FT Low Deck Space Cab trekkers voor de inzet van zowel mega- als standaard-opleggers.

Alle trekkers zijn uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. De verstelbare dakspoiler, aerodynamische hoekspoilers en fenders zorgen voor een verdere verlaging van het brandstofverbruik. De cabine in zowel de Space als Super Space uitvoering biedt een optimale werkomgeving voor de chauffeur. 

Rutom Cargo werkt volgens een 24-uurs principe. Met 120 gemotiveerde medewerkers bedient het bedrijf zowel nationale als internationale klanten in onder andere de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Finland, Tsjechië en Oostenrijk. Het wagenpark is voorzien van moderne technologie. De nieuwe boordcomputer die in ieder voertuig gemonteerd is dient als real time track and trace communicatie middel en scanner, zodat de documenten direct na afhandeling en/of levering online inzichtelijk zijn voor de klanten.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie