TVM
| 08:46 | Rik Werner

Verzekeraar TVM schrapt bij reorganisatie tientallen banen

TVM Verzekeringen gaat reorganiseren. Daarbij verdwijnen enkele tientallen banen. Dat heeft het verzekeringsbedrijf maandagavond bekend gemaakt.

TVM zegt zich volledig te gaan richten op het begeleiden en verzekeren van het zakelijke transport en logistiek in Nederland, België en Luxemburg.

Oldtimers

De verzekeraar meldt ‘extra focus’ aan te brengen op transport en logistiek en stapt de komende jaren geleidelijk uit de automotivebranche, volmachtkantoren en particulieren. De samenwerking op volmachtgebied met de truckfabrikanten blijft wel bestaan en er is gekozen om door te gaan met het verzekeren van pleziervaartuigen en oldtimers.

Nieuwe diensten

TVM kondigt tegelijkertijd nieuwe arbeidsplaatsen aan door technologische innovaties, risico analyses, nieuwe diensten en big data-toepassingen. TVM zegt bij nieuwe diensten onder meer te denken aan zaken als continue educatie, voorlichting, juridische advisering en verzuimbegeleiding.

Betekenisvolle rol

,,TVM wil als belangrijke partij in het dynamische landschap van het zakelijke vrachtvervoer een vooroplopende en betekenisvolle rol als marktleider blijven vervullen’’, zegt TVM bestuursvoorzitter Arjan Bos in een perscommuniqué. ,,We zijn dat aan de leden van onze coöperatie verplicht.”

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie