| 13:24 | Robert Servaas

VDL Siergrind neemt nieuwe STERK Trailer in gebruik

VDL Siergrind uit Gemert heeft een nieuwe STERK Trailer in ontvangst genomen. In samenwerking met de BAS Groep is een 3-assige schuifzeilen oplegger op maat volledig samengesteld.

VDL Siergrind is begin jaren tachtig opgericht in Gemert en daar uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van zand, grind, granulaten en andere materialen voor aquaria- en vijverbenodigdheden, bloemoppotters en groothandels in decoratiematerialen. De moderne productielocatie van 8.000 m2 blijft door innovatie en ontwikkeling tot op de dag van vandaag de expansie van VDL Siergrind faciliteren.

De nieuwe STERK oplegger dient ter vervanging van een andere oplegger binnen het wagenpark. Er is gekozen voor STERK Trailers uit Giessen vanwege de kwaliteit. Zo is het chassis gegalvaniseerd waardoor roest geen kans krijgt. Daarnaast heeft de oplegger een versterkte achterzijde door te kiezen voor een verzwaarde achterbalk en een gedegen sterkte afschoring naar de hoofdliggers. Door de combinatie van een hardhouten vloer met omega’s en een chassis waarvan de dwarsliggers IPE80 verzwaard zijn uitgevoerd en extra dicht op elkaar liggen komt er een technische schoteldruk vrij van 18 ton.

 

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie