| 20:32 | Truckstar Redactie

Van Wieren kiest voor TracKing Advance

Van Wieren uit Emmeloord heeft haar koelopleggers voorzien van het TracKing Advance systeem van Thermo King.

Daardoor kan de transporteur real-time temperatuur rapportage aan klanten verzorgen. TracKing Advance is een systeem van temperatuurbeheer -en controle en is geïntegreerd in de transportkoeling. Het systeem communiceert draadloos via GPRS & GPS en is via een speciale website overal te volgen.

Van Wieren

Van Wieren voert dagelijks onder andere koel- en vriestransporten uit naar Italië. In dit land heeft Van Wieren een fijnmazig distributie netwerk opgezet en beschikt het tevens over opslagmogelijkheden. Voor het geconditioneerd vervoer beschikt Van Wieren over koel- en vrieswagens waarmee diepvriesproducten, voornamelijk diepvriesvis, maar ook gekoelde producten zoals groenten, fruit en kaas, worden getransporteerd.

Temperatuur uitdraai

Omdat er steeds vaker om een temperatuuruitdraai wordt gevraagd, heeft Van Wieren recent alle transportkoelingen voorzien van het TracKing Advance systeem. Met deze investering heeft van Wieren alle externe printers op de trailers verwijderd. Met veel klanten zijn afspraken gemaakt de temperaturen voor aankomst te overleggen. Dit levert een tijdwinst op en kunnen de goederen direct bij aankomst worden gelost.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie