Van Loo Kerkrade failliet
| 16:24 | Truckstar Redactie

Van Loo Kerkrade failliet

Het bekende Limburgse transportbedrijf Van Loo uit Kerkrade is failliet.

De eigenaren van Van Loo hebben zelf het faillissement aangevraagd, zo meldt L1, omdat de lonen niet meer betaald konden worden.

Volgens een advocaat zijn de eigenaren bezig met een doorstart zodat het bedrijf in afgeslankte vorm verder kan. Momenteel werken er 105 mensen bij Van Loo.

6 Reacties
  1. Jullie kunnen zeuren over oost blokkers en zo ,er is hier maar 1 schuldig de leidinggevende van bedrijven die ze aannemen.Een oost blokker pakt gewoon z n kans. Dus als de heren chauffeurs echt iets willen doen , ga dan eens kijken bij bedrijven waar dit aan de orde is bv Butter , Vos oss ,Kooiker, en ga zo maar verder blokkeer daar de rommel en kom ook op voor de Oost blokker in plaats van alleen maar negatief doen.Iedereen ergert zich ,is kwaad op een voorbijrijdende Pool, maar vergeet dat zijn baas die ook polen in dienst heeft het hardst lacht. Kom op jongens niet zeuren maar doen , jullie konden ook 50 op de weg rijden om tegen de polen te protesteren ,ga nu de grote bazen dwars zitten.

  2. Het doorstartrecord wat betreft failliete transportbedrijven in 2013 staat voorlopig op naam van Van Wijngen Transport in Breda.

    Het faillissement is weliswaar op woensdag 2 januari uitgesproken, maar het bedrijf werkt net twee dagen later al verder als Van Wijngen Internationaal BV. “De reden van het faillissement is de crisis. Net als bij zoveel andere transportbedrijven die failliet gaan”, stelt directeur Martien Van Wijngen. “Mijn bedrijf bestond al sinds 1995. Het ging goed totdat de crisis begon”, praat de baas van het transportbedrijf aan Hazeldonk 6467 verder. Chauffeurs reageren goed “Er werken bij mij 100 personen. Ze reageren goed op het nieuws van het failissement, omdat we gewoon verder gaan”, klinkt het.

  3. we kunnen klagen wat we willen . de heren europolitici denken alleen maar aan hun eigen postje en aan zakken vullen .Zodra de kinderen van deze politici vervangen worden in hun functie door goedkope oosteuropese krachten ,dan gaan ze in aktie schieten .Heren berdijfsleiders ,toon ballen aan je lijf en weet wat te doen .Al kunnen deze kinderen er helemaal niks aan doen dat pa/ma lief zit te prutsen op zn werk Maar dan is het kalf Allang 10 keer verdronken . Hopend op een doorstart zodat niet al dit moois verloren gaat en op oosteuropese platen terug de baan op gaat.

  4. spijtig! de eerste denk ik in 2013? maar vrees dat het zeker niet de laatste zal zijn! gefeliciteerd heren “europolitici”doe zo verder en binnen enkele jaren rijden alleen nog maar ongelikte oosteuropese beren rond in europa waar geen mens(politie en of klant) ook maar een deftig woord mee kan wisselen laat staan dat ze weten wat mag en wat niet,en over al dan niet in obscuur “gangsternest”gekochte “opleidingen en rijbewijzen”zullen we het maar helemaal niet hebben he? komt allemaal de verkeerveiligheid en de consument ten goede!…..of heb ik dat nu verkeerd begrepen heren europeanen?

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie