Kingspan
| 14:48 | Arjan Olsthoorn

Van der Werff neemt eigen vervoer Kingspan over

Logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics neemt per 1 januari 2023 het eigen vervoer van Kingspan Insulation B.V. uit Winterswijk over. Op deze manier breidt het, geheel volgens strategie, zijn marktpositie binnen het bouwmaterialenvervoer verder uit.

Kingspan Insulation B.V. is vooraanstaand leverancier van hardschuim isolatie met diverse productielocaties in Europa (o.a. Winterswijk, Tiel en Turnhout). De kwalitatief hoogwaardige producten worden in heel Europa geleverd.

Van der Werff Logistics met vestigingen in Heerenveen en Waalwijk (NB) is gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen en is onder meer marktleider in het bouw gerelateerde meeneemheftruck transport. Hun voornaamste werkgebied is de Benelux en Duitsland. Kingspan Insulation B.V. en Van der Werff Logistics kennen een intensieve lange samenwerking.

Vol vertrouwen de toekomst tegemoet

Marcel Kuiper, Supply Chain Manager Kingspan Europe: “Door ons eigen vervoer in zijn geheel uit te besteden, kunnen wij de focus leggen op de productie en verkoop van onze producten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Van der Werff de transportwerkzaamheden goed voort zal zetten. Ze zullen dit doen met oog voor duurzaamheid, geheel in lijn met onze eigen strategie. Naast het overnemen van ons gehele wagenpark, gaan ook de betrokken chauffeurs mee naar Van der Werff Logistics.”

Lees ook: Van der Werff koopt 20 elektrische meeneemheftrucks

Arjen Tulner, Commercieel Directeur Van der Werff Logistics, vult aan: “Bij Van der Werff Logistics zetten we in op verdere groei van onze onderneming. Door de overname van het eigen vervoer kunnen wij onze werkzaamheden voor Kingspan Insulation verder uitbreiden. Wij hebben dan ook het volste vertrouwen in deze integratie en een goede voortzetting van onze samenwerking.”

Foto Kingspan: J. Roeland

Van der Werff Logistics

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie