Van de Scheur
| 09:54 | Arjan Olsthoorn

Van de Scheur neemt eerste Iveco S-Way in gebruik

Transportbedrijf Van de Scheur Logistiek heeft onlangs een nieuwe Iveco S-Way in gebruik genomen. Deze trekker is voorzien van een 11-liter dieselmotor met 420 pk en heeft de smalle slaapcabine.

Deze S-Way is de 101e auto en de eerste Iveco in het wagenpark van het allround transportbedrijf uit Vianen. Later dit jaar wordt er nog een Iveco bakwagen afgeleverd. De nieuwste vrachtwagen in het wagenpark van Van de Scheur Logistiek is een 4×2 trekker met smalle en toch zeer ruime slaapcabine. De 11-liter dieselmotor met 420 pk is gekoppeld aan de laatste generatie Hi-Tronix automatische versnellingsbak. De chauffeur is voorzien van alle comfort dankzij de luchtgeveerde cabine, volautomatische klimaatregeling, standkachel, multimediasysteem met navigatie en koelkast.

Aflevering

De vrachtwagen is door firma Schevers in Schalkwijk voorzien van een kist aan het chassis en spuitwerk in de herkenbare kleurstelling van Van de Scheur. Verder zijn diverse flitsers, extra verlichting en front- en zijzichtcamerasysteem gemonteerd. De vestiging van Iveco Schouten in Utrecht maakte het voertuig klaar voor aflevering. Later dit jaar zal Van de Scheur Logistiek uit Vianen ook nog een nieuwe Iveco S-Way bakwagen met dagcabine in gebruik nemen.

Van de Scheur

Van de Scheur Logistiek is opgericht in 1956 als transport- en verhuisbedrijf. Door de grote diversiteit in het moderne wagenpark en de 65 jaar ervaring in transport is het bedrijf in staat om de meest uiteenlopende productsoorten te vervoeren. Van kleine dozen voor spoedtransport tot landbouwvoertuigen en geavanceerde machines. Naast de transportactiviteiten verzorgt Van de Scheur Logistiek de warehousing, value added services en fulfilment voor webshops. Alsmede home delivery oplossingen. Ook heeft het bedrijf in Vianen volop plaats voor goederen met afwijkende maten of kwetsbare goederen. Zoals tuinartikelen, drankautomaten, ijscokarren, promotieartikelen en beursstands.

Van de Scheur

2 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie