Truckstar Festival
| 08:00 | Arjan Olsthoorn

Vacature: Medewerker Profile Truckstar Festival

Voor de organisatie van het jaarlijkse Profile Truckstar Festival zijn wij op zoek naar een medewerker (m/v) voor tenminste 2 dagen (16-24 uur) per week.

Het Profile Truckstar Festival is het grootste transportevenement in Europa. Circa 55.000 bezoekers en 2.300 vrachtwagens komen traditioneel in het laatste weekend van juli samen op het TT Circuit Assen om daar hun feest te vieren. In 2023 zal het event voor de 41e keer georganiseerd worden.

Wat houdt de functie in?

Je bent primair verantwoordelijk voor alle voorkomende organisatiewerkzaamheden rondom het festival. Het ene moment heb je contact met een standhouder/sponsor om deze bij te staan bij de invulling van hun activiteiten. Het volgende moment zoek en boek je een leuke stunt of activiteit. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor een of meerdere onderdelen van het event en je verricht enkele administratieve taken. Tijdens het event verricht je allerlei hand- en spandiensten ter plaatse. Zo help jij bijv. bij het inrichten van het terrein of begeleid je een standhouder naar zijn of haar locatie. In deze functie werk je nauw samen met de eventcoördinator, accountmanager en redactieleden van Truckstar en ondersteun jij hen waar mogelijk.

Het werk kenmerkt zich in korte lijnen en een hands-on mentaliteit.

Wat wordt er van je verwacht?

Je hebt (enige) werkervaring, het liefst op het gebied van events. Affiniteit met vrachtwagens en de transportwereld is een pre. Je beschikt over een MBO werk- en/of denkniveau. Je kunt goed organiseren en met deadlines omgaan. Je bent een teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je weet op een professionele wijze om te gaan met klanten en houdt van aanpakken. Het festival vindt plaats in het laatste weekend van juli op het TT Circuit Assen. Je werkt en verblijft dan gedurende een periode van tenminste 6 dagen op locatie.

Je krijgt in eerste aanleg een contract voor de duur van 6 maanden. Een verlenging behoort nadrukkelijk tot de mogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden? Mail dan je cv met een korte motivatie naar freek@truckstar.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Freek op 06-55720308

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie