| 18:07 | Truckstar Redactie

Update (24-3): Nog 300 niet verstuurde mails.

De loting voor baanplaatsen tijdens het Truckstar Festival 2014 heeft deze week plaats gevonden. Naar iedereen is een email verstuurd. Bij 400 emailadressen is iets mis gegaan. Op dit moment (24-3, 15.00 uur) moeten er nog 300 mails uitgestuurd worden.

Update 24-03-14 (15.00 uur)

Momenteel moeten er nog 300 mails uitgestuurd worden. Wij zijn er druk mee bezig en vragen daarom nog heel even geduld. Onze excuses.

Update – probleem met 400 emails: iedereen krijgt bericht

Het blijkt dat er bij 400 mailadressen iets niet goed gegaan is en dat de mail niet goed aangekomen is. Momenteel zijn wij druk bezig om deze mensen alsnog te berichten over de loting. Wij doen er alles aan om iedereen zo spoedig mogelijk te berichten. Maar iedereen zal bericht krijgen. Excuus voor het ongemak!

Meer aanmeldingen dan het circuit lang is

Voor een plek langs de baan hebben we als vanouds volop aanmeldingen gekregen. Veel meer dan het aantal trucks dat we daadwerkelijk op het TT Circuit kwijt kunnen. Daarom is deze week de loting geweest.

Naar iedereen die zich heeft aangemeld, is deze week een email verstuurd: naar degenen die zijn ingeloot en een plekje langs de baan hebben toegewezen gekregen, én naar degenen die dit jaar zijn uitgeloot en buiten de boot vallen.

Geen email ontvangen?

Heb jij je wel aangemeld, maar nog géén email ontvangen? Wacht het dan nog heel even af. Check ook de map ‘spam’ of ongewenste berichten in je email-account.

Is daar na het weekend ook geen email van Truckstar te vinden? Stuur ons dan een email naar festival@truckstar.nl met je naam en adresgegevens. Dan kunnen wij voor jou uitzoeken of je in- of uitgeloot bent.

Kans op plek Oude Noordlus

Degenen die zijn uitgeloot (met andere woorden, degenen die geen baanplaats toegewezen hebben gekregen), hebben de mogelijkheid zich in te schrijven voor een plek op de Oude Noordlus van het TT Circuit.

In de email staat een link. Als je daar op klikt, kun je je inschrijven voor een plaats op de Oude Noordlus. Ook hiervoor zal naar verwachting een loting gaan plaatsvinden.

Heb je overige vragen? Stuur dan een email naar festival@truckstar.nl.

Update (24-3): Nog 300 niet verstuurde mails.
Links op de foto, onder de pijl, is het terrein van de Oude Noordlus.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie