Twintig maal Stralis Hi-Way voor Heisterkamp
| 13:12 | Truckstar Redactie

Twintig maal Stralis Hi-Way voor Heisterkamp

Heisterkamp Transport B.V. uit Oldenzaal heeft een serie van twintig Iveco Stralis HI-WAY trekkers aan de vloot toegevoegd.

Heisterkamp ging over tot de aanschaf van deze Iveco trucks op basis van het gunstige ‘total costs of ownership’ ofwel TCO. De nieuwe Iveco trekkers vormen een uitbreiding van het Heisterkamp wagenpark wat op dit moment ruim 700 trekkende eenheden groot is.

De trekkers van het type HI-WAY AS440S46 T/P zijn uitgerust met de Cursor 11 motor met 460 pk. Deze motoren halen Euro 6 met alleen toevoeging van Ad-blue. “Geen EGR dus, en dat zorgt voor een schonere verbranding, minder vervuiling van de olie, langere verversing termijnen en daardoor bijzonder gunstige TCO” aldus Jeroen Huijbregts van Fleetsales Iveco Nederland. De trekkers zijn uitgerust volgens Heisterkamp specificatie met onder meer 1260 liter brandstof aan boord.

Comfortabele cabine

De HI-WAY cabines zijn uitgerust met een speciaal onderbed wat eenvoudig omgebouwd kan worden tot een comfortabele dinette. Daarnaast is er het brede standaard bovenbed. De chauffeur heeft een koelkast onder handbereik en uiteraard zijn de Iveco ’s voorzien van airconditioning en stand verwarming. Verder hebben de Iveco chauffeurs bij Heisterkamp de beschikking over een retarder, een hill-holder en een audio systeem met bluetooth aansluiting.

Ecoroll

De nieuwe Iveco Stralis trekkers zijn voorzien van de nieuwste versie van de Eurotronic geautomatiseerde versnellingsbak met Ecoroll en Ecofleet waardoor het brandstofverbruik belangrijk verlaagd wordt. De trucks zijn afgevuld met de nieuwe 2e generatie 0-W-30 Euro-6 motorolie die ontwikkeld werd om de TCO nog verder terug te dringen. 

De HI-WAY trekkers kunnen ingezet worden voor verschillende schotelhoogten.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie