Tweede Stralis Peet Beekenkamp
| 18:09 | Korneel Luth

Tweede Stralis Peet Beekenkamp

Peet Beekenkamp – inmiddels bekend bij Truckstarlezers – heeft een tweede Iveco Stralis Hi-Way in gebruik genomen.

In onze jubileum-editie, Truckstar 05/2015 staan zeven reportages van de grootste modellen van de zeven merken. Eén van die trucks is de Iveco Stralis 560 van Peet Smeets, chauffeur bij Peet Beekenkamp.

Tweede Stralis Hi-Way

Onlangs is er een tweede, evenzo mooi opgebouwde Stralis Hi-Way bijgekomen. Ditmaal een 500 pk-uitvoering en enkele nieuwe details zoals sideskirts en een lampenbeugel op het dak in plaats van een lichtbak. 

De keuze viel opnieuw op de Iveco Stralis door de goede ervaringen met de Stralis die eind 2014 door Peet Beekenkamp in gebruik werd genomen, de truck uit onze reportage.

Tweede Stralis Peet Beekenkamp
De tweede Stralis ziet er ook echt gelikt uit.

Tweede Stralis Peet Beekenkamp
Zoek de verschillen – dit is de eerste Beekenkamp-Stralis.

Ook rijkelijk in de opties en accesoires

De tweede Stralis heeft ook de Hi-Way cabine en zit eveneens rijkelijk in de opties en accessoires. Zo zijn er een stand-airconditioning, verstralers, alcoa-velgen en luchthoorns gemonteerd.

De side-skirts, de wielnaven, de zonneklep, grille en spiegelkappen zijn in kleur gespoten. De Stralis Hi-Way is hiermee volledig uitgevoerd in de bekende en zeer opvallende huisstijl van het transportbedrijf.

Onder de cabine bevindt zich een FPT Cursor 13 dieselmotor met een vermogen van 500 pk en 2300 Nm koppel. De Euro 6-norm wordt gehaald zonder EGR, door toepassing van Iveco’s bijzondere Hi-eSCR systeem. 

Iveco Schouten

De truck is geleverd door Iveco Schouten-vestiging Spijkenisse. Deze dealer leverde ook de eerste Stralis af aan Peet Beekenkamp Logistiek BV.

Klik hier voor alle Iveco-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie