Twee keer Iveco LNG voor Snel
| 13:29 | Truckstar Redactie

Twee keer Iveco LNG voor Snel

Snel Logistic Solutions kiest voor Stralis Hi-Road op LNG

Snel Logistic Solutions heeft onlangs twee nieuwe Iveco Stralis Hi-Road trekkers op LNG in gebruik genomen. De keuze voor de milieuvriendelijke Iveco’s past binnen de filosofie van milieu vriendelijk ondernemen (MVO) die bij Snel hoog in het vaandel staat. 

Iveco dealer Schouten leverde de gastrucks op toepasselijke wijze af bij het Rolande LNG-tankstation in Tilburg. 

330 pk

De trekkers zijn van het type Stralis Hi-Road LNG (vloeibaar aardgas). De gasmotoren leveren 330 pk en zijn gekoppeld aan een handgeschakelde dubbel-H versnellingsbak. Het gebruik van LNG zorgt voor een vermindering van de uitstoot van Co2, NOx en roetdeeltjes. Daarnaast zijn de LNG-trucks een stuk stiller. 

Twee keer Iveco LNG voor Snel

Foto: de twee LNG trucks zijn uitgevoerd met Iveco’s Hi-Road cabine

Snel Logistics Solutions is opgericht in 1985,  en vormde de Belgische tak van transportbedrijf G. Snel uit Woerden. Doordat er vraag was vanuit de Belgische markt voor de invulling van verschillende transportactiviteiten startte de familie Snel uit Woerden in 1985 Snel Logistic Solutions. In 1990 werd Snel Logistics Solutions verzelfstandigd en een volledige transportsite wordt dan opgericht in Deinze, België. In 1998 breidt Snel Logistics Solutions uit met een distributiecentrum in Weert, Nederland

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie