Twee keer FH 6x2 voor Schreuders
| 08:34 | Truckstar Redactie

Twee keer FH 6×2 voor Schreuders

Schreuders Handel en Transport B.V uit Brakel heeft twee Volvo FH 460 6×2 trekkers in gebruik genomen.

Schreuders bestaat al bijna 65 jaar en heeft zich gespecialiseerd in het transport van vervuilde grond. Daarnaast is het bedrijf actief in het transport van materialen bestemd voor de grond- weg- en waterbouw en siermaterialen voor de particuliere markt. Bart Schreuders, directeur: “Onze specialisatie is 20 jaar geleden ontstaan. Het is een activiteit waar we belangrijke toegevoegde waarde kunnen bieden. Zo zijn we VCA* gecertificeerd, zorgen we voor een geleidebiljet voor onze opdrachtgevers en zorgen we ervoor dat onze chauffeurs opgeleid zijn voor dit werk”.

Twee keer FH 6x2 voor Schreuders
Twee identieke Volvo’s verrijken het toch al fraaie wagenpark van Schreuders

Vuile grond

Alle trucks van Schreuders Handel en Transport B.V. zijn voorzien van een gekeurde overdrukunit, die voor iedere soort sanering wordt uitgerust met het gewenste filter. De kippers en kiptrailers zijn vloeistofdicht. Ook de twee nieuwe Volvo FH trekkers worden ingezet voor het transport van vervuilde grond. Extra is de mogelijkheid van de trucks om ‘de grond te ruiken’. Komt de samenstelling niet overeen met het filter, dan krijgt de chauffeur een signaal en moet hij de werkzaamheden stilleggen. 

Veiligheid

“Bij ons is het veiligheid voor alles. Dat begint bij de overdrukcabine, maar de chauffeurs worden bijvoorbeeld ook ieder jaar medisch gekeurd en bijgeschoold. Daarnaast vind ik het van belang dat ons wagenpark ook schoon en zuinig is. De (nieuwe) Volvo trucks passen volledig in dat plaatje”. De trekkers werden geleverd door Volvo Trucks-dealer Volvo Group Truck Center Gorinchem.

Twee keer FH 6x2 voor Schreuders
In de opvallende kleuren van Schreuders valt zo’n Volvo dubbel op.

Klik hier voor alle Volvo-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie