Truckwash kleurt oranje
| 20:09 | Marco Bloem

Truckwash kleurt oranje

Truckwash Bodegraven wast trucks tijdens WK-wedstrijden met ‘Oranje-shampoo’

Heel Nederland kleurt op dit moment oranje vanwege het WK-voetbal, en dat zien we ook bij diverse (transport)bedrijven. Veel partijen maken van de gelegenheid gebruik om op commercieel vlak iets te doen met de Oranjekoorts. Truckwash Bodegraven doet dat op een wel heel bijzondere manier: zij wassen vrachtwagens met oranje shampoo. Bedrijfsleider Nick Lok legt uit: “Bij het vorige WK was er al oranje shampoo op de markt, maar toen was deze nog niet uitvoerig getest. Men dacht dat de kleurstof achter zou blijven op de auto.” Nu zijn we vier jaar verder en heeft onze shampooleverancier een goed product ontworpen en dat als test bij ons neer gezet.” Hij vervolgt: “Nadat ik de proef op de som heb genomen bij mijn eigen auto, bleek alle shampoo netjes weggelopen en geen resten achter te laten op de lak. Toen hebben we besloten op al onze truckwashlocaties in Bodegraven, Roelofarendsveen, Rotterdam en Utrecht één wasstraat om te toveren tot Oranje wasstraat. En vandaag bleek dit zeer in de smaak te vallen bij de chauffeurs die kwamen wassen.” 

Truckwash kleurt oranje

Een bijzonder aangezicht, een vrachtwagen gehuld in ‘WK-schuim’

Poulefase

Lok meldt zelfs dat chauffeurs die niet in de ‘Oranjestraat’ geholpen werden soms teleurgesteld reageerden. “Zij wilden ook wel graag een foto van hun auto gehuld in Oranje-shampoo”, aldus Lok. Truckwash Bodegraven gebruikt de Oranje-shampoo alleen op de dagen dat het Nederlands elftal speelt. “Aanstaande woensdag 18 juni en maandag 23 juni zal je bij al onze locaties een ‘Oranje wasstraat’aantreffen. Hopelijk kunnen we na de poulefase extra oranje shampoo bestellen omdat het Nederlands elftal dan hopelijk verder komt op het WK.”

2 Reacties
  1. Ziet er geweldig uit, hoop dat Nederland het goed blijft doen op het Wk en er dus nog veel wagens met onze oranjeschuim mogen worden gewassen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie