Truckstar's chauffie-actie op Facebook!
| 12:43 | Truckstar Redactie

Truckstar’s chauffie-actie op Facebook!

Maak een chauffie – een selfie van jou en je truck – plaats deze op onze Facebookpagina en win!

Er is veel te doen geweest over de zogenaamde selfie, een foto die een smartphonebezitter van zichzelf maakt, liefst in een opvallende omgeving. Na de commotie over de stemfie, een selfie in het stemhokje, trok Prorail aan de bel over spoorlopers die op of nabij het spoor selfies maken. Na al deze misplaatste voorbeelden van selfies is het tijd voor een positieve variant: de chauffie!

Selfie met je truck

Het idee is simpel. Maak een leuke selfie waarop ook jouw truck te zien is. Op welke manier of met welk effect laten we helemaal aan jou over (chauffeurs zijn immers creatief genoeg!), maar houd het wel veilig. Plaats je chauffie op onze Facebookpagina en wij maken hiervoor een speciaal chauffie album aan. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk overzicht dat een leuk inzicht geeft in onze chauffeurs én hun werkzaamheden. Bovendien maak je ook nog kans op een mooi Truckstar pakket met o.a. een Fotojaarboek, T-shirt, badlaken en twee toegangskaarten voor het leukste festival van het jaar!

1 Reactie
  1. Tja dit moet maar aan gemoedigt worden zie nou al als iemand wat schrijft op fb dat binnen de minute gereageerd word en die staan heus niet stil

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie