feestdagen
| 15:29 | Arjan Olsthoorn

Truckstar wenst jou fijne feestdagen

De feestdagen staan voor de deur. Zoals je van ons gewend bent, gaan wij er alles aan doen om je ook 2020 te laten genieten van het laatste nieuws, mooie reportages en achtergrondverhalen.

Naast de 13 reguliere edities maken we opnieuw een stoere Showtruck Special en Zwaar & Speciaal Transport Special. Kortom: er verschijnen komend jaar wederom 15 edities vol leesplezier. Truckstar bestaat in 2020 40 jaar! In het voorjaar kun je daarom een extra lekkere jubileumeditie verwachten omdat we dan ons 40-jarig jubileum vieren.

In het komend jaar zullen wij in elke editie op serieuze of ludieke wijze stil staan bij ons jubileum. Daarbij kunnen wij jullie hulp gebruiken. Heb je iets bijzonders met het getal 40, laat het ons dan weten. Je bent bijvoorbeeld 40 jaar abonnee, er werken 40 familieleden van jou in het transport, je bent 40 jaar aan het werk, je hebt precies 40 collega-chauffeurs bij het bedrijf of er rijden 40 auto’s. Alles met het getal 40 dat verbonden is met het wegtransport kan een reden zijn voor een mooi verhaal. Heb je zo’n idee? Mail ons dan via redactie@truckstar.nl.

Het Truckstar Festival zal ook zijn 40ste editie beleven! Op 25 en 26 juli zal het TT circuit weer afgeladen vol zijn om het grootste transportevenement van Europa te vieren.

Namens alle Truckstar-medewerkers wensen wij je fijne feestdagen en veel gezondheid en veilige kilometers toe voor 2020! Voor ons geldt: wij zijn trots op onze chauffeurs en dankbaar dat we dit mooie werk mogen doen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie