Truckstar start TruckstarWerk
| 16:13 | Truckstar Redactie

Truckstar start TruckstarWerk

Truckstar is een uitgebreide online vacature-site begonnen: TruckstarWerk.

Bijna iedereen in het transport kent Truckstar, zowel chauffeurs als werkgevers. TruckstarWerk is daarom het ideale platform om vraag en aanbod van chauffeurs in de transportwereld bij elkaar te brengen.

Het was een ambitieus project om TruckstarWerk op te zetten, maar wel nodig. Want, zo zeggen de experts, ondanks een slepende recessie en alle nieuws van verdringing door Oost-Europese chauffeurs, zal de vraag naar goed opgeleide Hollandse chauffeurs toenemen. Maar ook de vraag naar goeie planners en logistiek medewerkers zal groeien.

Nu kwakkelen we nog, maar de economie zal weer aantrekken. Tegelijkertijd worden Nederlandse chauffeurs en logistiek medewerkers langzaam ouder. Dankzij de vergrijzing gaat er ieder jaar een steeds groter deel met pensioen. Daarnaast zal er strenger gecontroleerd worden op illegale cabotage en beginnen sommige verladers weer Hollandse kwaliteit te verlangen bij hun transporteurs.

Truckstar start TruckstarWerk

In samenwerking met Randstad

TruckstarWerk komt daarom geen moment te vroeg. Het is opgezet in samenwerking met Randstad, want die zien er wel brood in, zo legt Willem de Vries uit, directeur van Randstad Transport:

“TruckstarWerk is een platform waar chauffeurs online een groot aanbod van chauffeursbanen kunnen vinden. Op deze site heeft een chauffeur inzicht in alle vacatures in zijn regio en vakgebied. Een geweldig middel voor de chauffeur die op zoek is naar een baan, maar ook voor de chauffeurs die af en toe willen kijken wat er nog meer te koop is”, zegt de Vries.

“Andere sites richten zich op de logistieke sector en zijn niet gespecialiseerd in chauffeurs”, zo vervolgt de Vries. “Het grote voordeel van Truckstar Werk is dat ze wel gespecialiseerd zijn in chauffeurs. Daarom wil Randstad Transport ook graag meewerken aan deze site.”

Vind, en wordt gevonden!

Een groot voordeel voor de chauffeur is overigens nog het volgende. Het kan zijn dat jij het als chauffeur naar je zin hebt bij je baas maar dat je in de toekomst misschien een andere baan wil. Dan kun je nu al je C.V. online zetten en gevonden worden, in plaats van zelf op zoek te gaan!

TruckstarWerk is eenvoudig: Je registreert jezelf, je plaatst je CV en vervolgens beheer je je account en kun je actief naar vacatures zoeken. Maar je kunt ook afwachten tot een potentiële werkgever jou vindt!

Via deze link kun je je nu aanmelden.

Werkgevers kunnen zich ook aanmelden en hun vacatures plaatsen. Download daarvoor de brochure en lees hoe dit in z’n werk gaat.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie