| 11:25 | Truckstar Redactie

Truckstar sponsort Mammoet Rallysport

Truckstar sponsort het Dakar-team van Martin van den Brink: Mammoet Rallysport.

Het GINAF-team is er helemaal klaar voor. Eind november werd na maanden hard werken het wagenpark, bestaande uit de drie GINAF’s en de Dodge Ram van het team verscheept naar Argentinië.

Daar zal, in de kustplaats Mar del Plata op 1 januari het startschot vallen van de Dakar Rally 2012. De route loopt vijf etappes lang dwars door Argentinië en het Andesgebergte naar Chili. Daar volgen opnieuw vijf etappes en gaat het verder naar het noorden, naar Peru. Hier worden nog vier etappes gereden, én is de finish, in de hoofdstad Lima. 

Tijdens de race zal teamcaptain en coureur Martin van den Brink in zijn GINAF X2222 vergezeld worden van navigator Peter Willemsen en monteur Erwin Lagerweij.

De tweede GINAF is eveneens een X2222. Dit is de snelle assistentie-wagen, die bijgestaan wordt door de GINAF X3335 assistentiewagen. In de Dodge zit het camerateam van het rallyteam.

Truckstar wenst Martin van den Brink een geweldige race toe. Uiteraard zullen wij het team op onze website volgen tijdens de Dakar Rally.

Kijk op de website van Mammoet Rallysport voor alle informatie, foto’s, etc. van het team. 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie