Truckstar 09 2017
| 05:00 | Rik Werner

Truckstar nummer 9 is uit!

Truckstar nummer 9 is uit! Met daarin een uitgebreid fotoverslag van het Truckstar Festival 2017, oftewel: 16 pagina’s nagenieten. Maar ook aan leesvoer kom je in deze editie overigens niets te kort.

 

We rijden mee met Opa Geert met landbouwmachines op zijn Renault T 430 voor Postma, gaan steentjes laden met Sjoerd Jongema en hebben last van spraakverwarring tijdens onze rit met Wim van Accom wanneer we met hem door het groeiende landschap van de Ardennen rijden.

Praktijktest Actros

Verder kom je ook op technisch vlak niets tekort in deze editie, zo toont Volvo USA haar nieuwste neuzen, voelen we in de praktijktest de Mercedes-Benz Actros 1845 LS aan de tand, presenteert Scania haar nieuwe V8 motoren en laten we ons informeren over de vorderingen op het gebied van nieuwe brandstoffen. Ook komt je pensioen aan bod, praten we oldtimer liefhebbers bij over de do’s en don’ts bij aanschaf van een oldtimer en nog veel meer.

Nieuwsgierig? Truckstar nummer 9 ligt nu in de winkel. Maar is uiteraard ook online te bestellen in dat geval krijg je hem thuisgestuurd. En wil je echt nooit meer iets missen, dan kun je maar beter abonnee worden. Wil je nog even verder kijken? Klik dan hier.

Truckstar Festival

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie