| 07:30 | Rik Werner

Truckstar nummer 12 is uit!

Truckstar nummer 12 is uit. Met daarin onder meer een prachtige rit naar Noorwegen met William de Zeeuw. Verder lees je welk indruk wij kregen tijdens onze 1.400 kilometer lange rit met de vernieuwde DAF XF530.

En om na het Noorden en het Zuiden, het Oosten ook aan bod te laten komen haalden we roeiboten op uit Bled in Slovenië. Aalt van Goor heeft het druk genoeg in Nederland nu de bouw weer helemaal uit de recessie is net als Arjan Meijerhof die voor Sijperda verhuur bouwmachines, steigers en dergelijk versleept en plaatst.

Truckvernieuwing

Ook gebruikte trucks moeten soms op transport, voor dit autotransport in XXL formaat tekent Henry Berkhof van JB Trucktrading. Verder in dit nummer ondervinden we het resultaat van dertig jaar truckvernieuwing bij MAN aan den lijve en krijgen we van VW en Scania te horen wat hun toekomstverwachting voor de transportsector inhoudt. Nieuwsgierig? Truckstar nummer 12 ligt nú in de winkel en is uiteraard ook online te bestellen. In dat geval krijg je hem thuisgestuurd. Maar wil je echt nooit meer iets missen, dan kun je beter abonnee worden.

Wil je eerst meer zien? Klik dan voor onze uitgebreide preview hier.

 

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie