Truckstar 02 2018
| 07:30 | Rik Werner

Truckstar nummer 02 van 2018 is uit!

Trucks en veiligheid, daarom draait het in deze editie. In de nieuwste Truckstar vragen we tijdens het stamtafelgesprek de mening van chauffeurs over de verschillende veiligheidssystemen en zoeken we uit of we wel kunnen vertrouwen op het noodremsysteem.

Verder steken we ons licht op bij de lichttest en ervaren we tijdens een rit met de nieuwste Mercedes Actros van Ambrosius al die veiligheidssnufjes in de praktijk. In de praktijktest voelen we de Mercedes Antos aan de tand. Maar je vindt in dit nummer uiteraard ook een aantal ritverslagen. Zo rijden we 1.860 kalkoenen als VIPs naar Duitsland, doen we een dagje bietencampagne met de babes van Benedictus en gaan we met Van Boxtel met chalets naar Ameland. Ook brengen we een bezoek aan Jan-Willem van Appeldoorn: trotse bezitter van maar liefst drie Volvo’s. Dit en nog veel meer lees je in de nieuwste Truckstar.

Truckstar nummer 2 ligt nu in de winkel en is uiteraard ook online te bestellen. In dat geval krijg je hem thuisgestuurd. Maar wil je echt nooit meer iets missen, word dan abonnee. Wil je eerst meer weten? Lees dan hier de uitgebreide preview.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie