*

| 08:48 | Mascha Brinkkemper

Truckstar-lezertjes verwend tijdens sinterklaasfeest

Sinterklaas was zeer royaal op het sinterklaasfeest van 24 november bij de Roadcardshop van Truckstar in Breukelen. Alle aanwezige kinderen kregen een leuk cadeau en hadden over de hoeveelheid snoep die werd rondgedeeld niet te klagen. Ook kon je met de pieten sjoelen, knutselen, kleuren en op het springkussen.

Altijd leuk met Piet op het springkussen!

Er blijken onder de Truckstar-lezers geen stoute kindertjes te zijn. Voor de oudere lezers had de Sint wel een vermanend woord: ze moeten zich goed gedragen, anders gaan ze mee naar Spanje. De Sint was zo verstandig geweest zijn paard thuis te laten en met een fraaie DAF zijn opwachting te maken. Zelf zat hij in de cabine: de pieten zaten op de traanplaat achter de cabine.

De hoofdpiet is zeer tevreden over het verloop van het sinterklaasfeest: ,,Wat zijn de kinderen uit de transportwereld allemaal superlief. En ook leuk om te horen dat sommige kinderen al zeker weten dat hij of  zij ook chauffeur wil worden. In het grote boek van de Sint gaan we dat natuurlijk wel goed bijhouden.’’

Zo te zien een goed cadeau!

De kinderen vermaakten zich met knutselen, kleuren, een potje sjoelen met Piet en konden hun eigen limonade melken bij de limonade-koe. Ook konden ze op de foto met de Sint en de pieten. Deze foto zullen zij binnenkort ontvangen.

Samen met de pieten kleuren en knutselen

Voor de volwassen Roadcardleden was het ook een geslaagde dag: zij konden profiteren van leuke aanbiedingen en op vertoon van de Roadcard kreeg men een cadeau. Rond het middaguur werd er snert en tomatensoep geserveerd.

Terug naar nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie