Truckstar Jubileummodel
| 10:15 | Arjan Olsthoorn

Truckstar Jubileummodel: klassieke Volvo met huifoplegger

Het zal jullie niet ontgaan zijn: Truckstar viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. En daar hoort natuurlijk een speciaal Truckstar Jubileummodel bij. Een die past in de historie van ons blad.

Volgens ons is dat prima gelukt met deze klassieke Volvo F10 die WSI voor ons produceert. Dit schaalmodel is een kopie van veel geziene combinaties in begin jaren 80. Achter de tweekleurige klassieke Volvo F10 hangt een al even klassieke widespread huifoplegger. Op de huif staat de Truckstar-slogan van weleer: ‘maandblad voor de vrachtrijder’. De combinatie is uitgevoerd in de rood/witte huiskleuren van Truckstar met een bijpassend blauw zeil voor de huifoplegger. Uiteraard ontbreken de mooie details als een lichtbak en een staande uitlaat niet. Als kers op de taart is het dak voorzien van twee Holland Duck poppen.

De jubileum-Volvo met oplegger wordt door WSI gemaakt in een beperkte oplage en heeft schaal 1:50. Dit fraai en unieke schaalmodel is vanaf nu verkrijgbaar. Wil je er zeker van zijn dat je deze bijzondere Volvo F10 niet mist, bestel hem dan nu via de webshop. Het Truckstar Jubileummodel kost 135 euro. Roadcardleden ontvangen korting en betalen 121,50 euro.

Truckstar Jubileummodel 2020

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie