RadioNL
| 11:57 | Arjan Olsthoorn

Truckstar gaat on tour met RadioNL en zanger René Karst

Samen met RadioNL & zanger Rene Karst gaat Truckstar volgende week van maandag 22 juni tot en met vrijdag 26 juni on tour. Gedurende de week staan we bij vijf verschillende wegrestaurants. Check of er één op je route ligt en dan zien we je volgende week!

Zanger René Karst, bekend van de feesthits ‘Liever Te Dik In De Kist’ en ‘Atje Voor De Sfeer’ heeft een nieuwe hit met de titel: ‘Annemarie, ik wil je slaapkamer zien’. Maar speciaal voor de vrachtwagenchauffeurs heeft hij een aangepaste Truckers-versie gemaakt. ‘Hé truckchauffeur, ik wil je vrachtwagen zien’.

Zonnetje
De vrachtwagenchauffeur wordt ten tijde van de Corona crisis als ‘gevaarlijk’ gezien en mag nergens meer naar binnen. Laden en lossen mag men niet meer zelf doen en bij bedrijven zijn de sanitaire voorzieningen niet toegankelijk voor deze helden van de weg. Ook overnachten en eten bij wegrestaurants is een probleem geworden. Zo worden de maaltijden bij de vrachtwagen afgeleverd en wordt de chauffeur vriendelijk verzocht om zijn maaltijd in de cabine op te eten. De chauffeur is nu, meer dan ooit, aangewezen op zijn eigen quarantaine-cabine. René Karst, gelukkig volledig genezen van het coronavirus, weet als geen ander hoe dat voelt en vindt dat deze beroepsgroep wel eens in het zonnetje gezet mag worden. “We zijn allemaal afhankelijk van deze mannen en vrouwen want het is echt waar; zonder transport staat alles stil!”, aldus de zanger.

On tour
Truckstar gaat samen met RadioNL en zanger René Karst in de week van 22 t/m 26 juni een aantal wegrestaurants bezoeken. Daar kunnen chauffeurs langs komen voor een gratis gehaktbal, een goed gevulde goodiebag en voor een kijkje in hun cabine. RadioNL maakt deze week het programma Op Volle Kracht van presentator Hessel Wijkstra tussen 12.00 – 15.00 uur live vanaf locatie. Je kunt niet alleen een gratis gehaktbal komen halen maar ook de nieuwe Iveco S-Way bekijken. Verder is Worktrans Uitzendbureau aanwezig met de Podiumtruck en geeft Work Academie je alle informatie over de verplichte Code 95 cursussen. En uiteraard zijn wij van de partij met onze Truckstar-bus!

Op onderstaande locaties zijn we te vinden:

Maandag 22 juni – De Lichtmis, Nieuwleusen
Dinsdag 23 juni – De Oude Ketting, Boxtel
Woensdag 24 juni – Wegrestaurant Malden, Heumen
Donderdag 25 juni – Frans op den Bult, Deurningen
Vrijdag 26 juni – Mendel, Beekbergen

RadioNL on tour

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie