*

Hollandse Muziekavond 2017

Truckstar Festival 2017 – Hollandse Avond

Tijdens het Truckstar Festival is er ieder jaar één moment waarop je alles kunt vergeten, zélfs je eigen vrachtwagen. Dat is de Hollandse avond!

Afgelopen jaar vond de Hollandse Muziekavond in de TT Hall plaats. Dit was even wennen voor de meeste bezoekers, maar door een makkelijke looproute en gratis pendelbussen vanaf het circuit was het bomvol! Een mooie line-up van Hollandse artiesten zorgden voor een gezellige avond vol met afwisselende muziek.

Ook dit jaar zal er op de zaterdagavond 29 juli weer een mooi feestje gebouwd worden in de TT Hall.


Artiesten

De volgende artiesten zullen tijdens de avond voorbij komen (artiesten staan in willekeurige volgorde)
Mooi Wark, Helemaal Hollands, Jannes, Wesly Bronkhorst, Belinda Kinnaer, Snollebollekes, Hessel Wijkstra, André Hazes.

Presentatie
De presentatie is weer in handen van Willie Oosterhuis.

RADIONL-Truckstar uur
Tijdens de avond zal RADIONLeen speciaal Truckstar uur draaien. Heb jij een nummer wat je zeker wilt horen tijdens de Hollandse Muziekavond dan kun je dit doorgeven. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Algemene informatie
Datum: Zaterdag 29 juli 2017
Locatie: TT Hall, Assen
Vanaf 19:30 uur begint het muziekprogramma

Kaarten in de voorverkoop kosten € 10,-
Kaarten aan de deur kosten € 12,50

Heb je een weekend-, zaterdag- of kinderkaart gekocht voor het Truckstar Festival, dan heb je gratis toegang tot de Hollandse Muziekavond in de TT Hall.

Ga je niet naar het Truckstar Festival en wil je alleen kaartje voor de Hollandse Muziekavond bestellen dat kan hier!

Vrijkaarten die uitgegeven zijn vanuit het TT Circuit, bijvoorbeeld VIPkaarten van VIPboxhouders zijn alleen geldig voor het Truckstar Festival en hebben geen toegang tot de Hollandse Muziekavond in de TT Hall.

Mooi Wark

DSC_7980

 Op vertoon van je weekend-, kinder- of zaterdagpolsbandje van het Truckstar Festival 2017 heb je gratis toegang tot de Hollandse Muziekavond. Ga je niet naar het Truckstar Festival en wil je alleen kaartje voor de Hollandse Muziekavond bestellen dat kan hier!

Vrijkaarten die uitgegeven zijn vanuit het TT Circuit, bijvoorbeeld VIPkaarten van VIPboxhouders zijn alleen geldig voor het Truckstar Festival en hebben geen toegang tot de Hollandse Muziekavond in de TT Hall.