*

Baankaart

Baankaart Truckstar Festival 2017

Inschrijving baankaart

Op 29 en 30 juli 2017 vindt het 37e Truckstar Festival plaats. Abonnees van Truckstar maken kans om met hun vrachtwagen langs de baan te staan. Hiervoor dien je je in te schrijven. De inschrijving voor 2017 gesloten.

Toilet- en Aggregatenservice

In samenwerking met Evenementenservice.nl biedt Truckstar ook in 2017 weer chemische toiletten en aggregaten te huur aan. De toiletten en aggregaten worden uitgegeven op het circuit. Geen gedoe dus met ophalen en retourneren. Klik hier voor meer info.

Loting

Ieder jaar krijgen wij meer aanmeldingen dan dat er plaats is. Helaas moeten wij dan ook een aantal mensen teleurstellen. De selectieprocedure gaat door middel van een loting. Tijdens het inschrijven vragen wij ook wat extra informatie, bijvoorbeeld met wat voor merk en type vrachtwagen je komt. En of het een losse trekker, bakwagen, combi of trekker oplegger betreft. Deze informatie heeft GEEN invloed op de loting. Iedereen die zich ingeschreven heeft ontvangt uiterlijk 1 april bericht of hij/zij in- of uitgeloot is.

Chauffeursverenigingen en vriendengroepen 

Op het formulier kun je aangeven of je lid bent van een chauffeursvereniging of dat je bij een vriendengroep hoort. Dit zorgt ervoor dat degene die ingeloot zijn ook bij elkaar kunnen staan. Zorg er dan ook voor dat jullie als groep hier dezelfde naam invullen.

Kosten

De kosten voor een baankaart op het Truckstar Festival 2017 bedragen voor Roadcardhouders € 99,- en voor abonnees zonder Roadcard € 109,-. Deze prijs is inclusief twee weekendkaarten en het konvooitasje met een aandenken. Indien je ingeloot bent zal dit automatisch afgeschreven worden.

Kaart is persoonsgebonden en NIET overdraagbaar

De inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Inschrijven op het abonneenummer van iemand anders is eveneens niet mogelijk. Doe je dit toch, dan vervalt de toegang en plaats langs de baan.

Binnenrijden

Omdat niet iedereen tegelijk het TT Circuit op kan wordt iedereen in een bepaald tijdvak ingedeeld om de baankaart af te halen. Er zijn 3 afhaalpunten, namelijk Assen Noord, Zwolle en Drachten. In mei ontvang je per mail bericht waar je de benodigde documenten kunt afhalen.

Annuleren

Het annuleren van een baankaart kan alleen met een geldige reden t/m 15 juli 2017, na deze datum is het niet meer mogelijk om je kaart te annuleren en het geld retour te krijgen. Indien je door omstandigheden je kaart niet kunt afhalen, dien je dit ten alle tijden door te geven. Nogmaals; de kaarten zijn niet overdraagbaar aan derden. Indien je toch je kaart laat afhalen door iemand anders zonder toestemming, zal zowel jij als de persoon die de kaart afhaalt een aantekening krijgen en volgend jaar uitgesloten worden van deelname.

Abonneenummer

Voor de inschrijving heb je je abonneenummer nodig. Je abonneenummer staat op het adresetiket wat bij je nieuwe Truckstar zit. Als je deze hebt weggegooid kun je ook even bellen met de klantenservice op 085-8885625 of mailen naar: klantenservice@truckstar.nl om je abonneenummer op te vragen.

De inschrijving voor 2017 is gesloten. Rond eind oktober zal de inschrijving van 2018 weer van start gaan.

Heb je vragen over het inschrijven of andere vragen over het Truckstar Festival? Stuur dan een e-mail naar festival@truckstar.nl.