Truckstar Amerikareis 2016

De inschrijving is gesloten, het maximum aantal deelnemers is bereikt.

In samenwerking met de Mack Fanclub organiseert Truckstar in 2016 een nieuwe Amerikareis: The Dutch Truckers Tour 2016. Een fantastische kans voor liefhebbers van Amerikaanse trucks en alles wat daarmee te maken heeft, maar ook een kans om een paar prachtige steden te ontdekken. Zo brengt de 2016-editie je naar Salt Lake City, Seattle en Vancouver. Tijdens deze reis bezoeken we de ATHS, de fabrieken van Western Star, Kenworth en Boeing, veel truckstops, dealers en nog veel meer.

Dag 1 en 2:

Vlucht van Amsterdam naar Salt Lake City.Nadat we zijn geland gooien we onze bagage in de busjes en rijden we naar Salt Lake City. Hier verblijven we de komende twee nachten. We brengen een bezoek aan het Hills Aerospace Museum

Truckstar Amerikareis 2016

Dag 3 en 4:

Na het ontbijt verlaten we Salt Lake City en gaan we op weg naar de zoutvlakte in Bonneville. Onderweg bezoeken we de fabriek van Detroit Motors en ’s avonds overnachten we op de staatsgrens in West Endover. De vierde dag rijden we via Twin Falls en de Lucky Peal Dam om uiteindelijk in Boise uit te komen.

Dag 5 en 6:

Vandaag vertrekken we richting Portland. Hier zullen we de volgende dag de fabriek van Western Star bezoeken. Na het fabrieksbezoek rijden we door naar Salem waar de dagen hierna de grootste klassieke truckshow van Amerika, de ATHS, plaatsvindt.

Truckstar Amerikareis 2016

Dag 7 en 8:

Deze twee dagen staan volledig in het teken van de ATHS. Vanuit heel Amerika en Canada komen hier de mooiste oldtimer-trucks naar toe. Verder is er een uitgebreide markt en onderdelenbeurs.

Truckstar Amerikareis 2016

Dag 9 en 10:

De ATHS zit erop en we rijden door naar Port Angeles. Hier overnachten we en vertrekken we de tiende dag vroeg met de ferry naar Vancouver Island, en zijn we in Canada! Na aankomst rijden we door via Duncan naar Port Alberni.

Dag 11 en 12:

Dag 11 zijn we in Port Alberni. Het precieze programma voor deze dag volgt nog. Op dag 12 vertrekken we vanuit Port Alberni en varen we van Vancouver Island naar de stad Vancouver op het vasteland van Canada.

Truckstar Amerikareis 2016

Dag 13 en 14:

Deze dag rijden we van Vancouver naar Seattle in de staat Washington. Hier brengen we ’s middags een bezoek aan Boeing. De volgende dag brengen we een bezoek aan de fabriek van Kenworth in Renton. Hier worden de specials van Kenworth gemaakt.

Truckstar Amerikareis 2016

Dag 15 en 16:

Vandaag alweer de laatste dag. We slapen lekker uit en vertrekken daarna naar het vliegveld voor de terugreis. De dag erna komen we in de loop van de ochtend weer aan in Amsterdam.

Inbegrepen in de prijs:Truckstar Amerikareis 2016

Vluchten:
Amsterdam – Salt Lake City / Vancouver – Amsterdam

Hotels:
Alle overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer.

Vervoer:
Al het vervoer (minibusjes, inclusief brandstof, drop-off kosten en ferry).

Show:
Toegang tot de ATHS

Niet inbegrepen:

Uitgaves van persoonlijke aard, eten en drinken, excursies, reis- en annuleringsverzekering, aanvraag Esta.

Inschrijven:

De prijs van deze prachtige reis is € 2.850,00. Heb je een Roadcard of ben je lid van de Mack Fanclub, dan betaal je € 2.750,00. De toeslag voor een éénpersoonskamer bedraagt € 1.000,00.

Reserveren kan niet meer, het maximum aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt.

Lees ook:

Amerikareis 2015 in volle gang

Chicago prachtig begin Amerikareis 2014

Prachtig eind Amerikareis 2014 in Florida

Amerikareis 2013 helemaal te gek

All-American trucking experience

Prachtige Amerikareis 2012