Trick my Truck
| 11:18 | Truckstar Redactie

Trick my Truck

Kijk je graag naar Amerikaanse tv-series zoals Overhaulin, Pimp my ride of American Chopper? Dan is dit wellicht een mooie aanvulling.

Trucks pimpen doen we ook bij Truckstar met enige regelmaat, maar in Amerika is er zelfs een hele serie aan gewijd. Country Music Television (CMT) maakte enkele seizoenen het programma ‘Trick my Truck’. Het format is simpel en komt grotendeels overeen met dat van de serie Overhaulin van Discovery Channel.

Een truckeigenaar die het om de een of andere reden verdient om in het zonnetje gezet te worden wordt verrast met een complete metamorfose van zijn of haar truck. Daarvoor zorgt een team van ervaren customizers. 

Emo-tv
‘Trick my Truck’ is typisch Amerikaanse emo-tv; en of die emotie allemaal echt is valt te betwijfelen, maar het levert zeker bijzondere resultaten op. Kosten nog moeite worden gespaard om van een standaard truck iets bijzonders te maken.

Neem bijvoorbeeld de Kenworth van Lance Burk op de bijgevoegde foto. Het team bouwde de standaard Kenworth van deze chauffeur om tot een verbluffende showtruck in de stijl van de Amerikaanse filmheld ‘Iron Man’. 

De serie werd tot 2009 uitgezonden maar alle zestig afleveringen zijn nog steeds online te bekijken. Dat kan via deze link.

Veel kijkplezier!

2 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie