| 13:30 | René Grünfeld

Tien maal Renault T voor Otten Transport

Voor het vervoer van stukgoed heeft Otten Transport uit Hoogeveen tien Renault T 4×2 trekkers gekocht. Vijf ervan rijden al door de Benelux en Duitsland, vijf volgen binnenkort.

Het gaat om trekkers die de bestaande vloot uitbreiden of afgeschreven auto’s vervangen. De nieuwe Renaults zijn uitgerust met een 420 pk motor, zijskirts, dakspoiler, de comfort-verhogende pakketten Comfort Drive 1 en Comfort Live, het brandstof-besparende Pack Fuel Eco en een Optifleet Check abonnement waarmee de planning op ieder moment inzicht heeft in het wel en wee van de trucks. De voertuigen zijn afkomstig van Renault Trucks-dealer Nijwa. Rudi Otten, directeur van Otten Transport, is blij met de aanschaf: “De T is een comfortabele truck die er prima uitziet en die bovendien heel prettig en zuinig rijdt”.

Otten transport

Familiebedrijf

Otten Transport is een familiebedrijf dat ruim honderd jaar geleden begon met het vervoer en de  opslag van allerlei goederen en levensmiddelen. Tegenwoordig zijn daar veel technisch hoogwaardige machinedelen bij, bestemd voor de luchtvaart, en bouwmaterialen zoals kozijnen en buisleidingen voor afnemers in heel Europa. In totaal heeft Otten meer dan 60 trekkers en een groot aantal opleggers in gebruik. Daarnaast verzorgt Otten op diverse locaties opslag, verlading en herverpakking van droge grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie